Cronogomet.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern...

5 posters

Go down

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern... Empty Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern...

Postaj by Nogomet 28.05.08 23:14

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern... Ona utakmica portiv Zenita, pa su izgubili sa takvim igračima lol!
Nogomet
Nogomet
Newbie
Newbie

Broj postova : 19

[Vrh] Go down

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern... Empty Re: Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern...

Postaj by Robinho 09.06.08 16:05

Ah taj Bayern, iamju takve igrače a ništa iz toga...
Robinho
Robinho
Dežurni
Dežurni

Broj postova : 52

[Vrh] Go down

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern... Empty Re: Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern...

Postaj by Dinamovka 10.06.08 22:43

Ma imaju igrače ko Amerika love, a ništ!
Dinamovka
Dinamovka
Dežurni
Dežurni

Broj postova : 46

[Vrh] Go down

Postaj by Igy 10.06.08 23:26

volim kad mali klubovi osvoje nesto Smile
Igy
Igy
Dežurni
Dežurni

Broj postova : 53

[Vrh] Go down

Postaj by Senjanin 10.06.08 23:28

ah, ali ovaj kub pa spusi od Zenita...sramota!

Senjanin
Newbie
Newbie

Broj postova : 39

[Vrh] Go down

Postaj by Igy 10.06.08 23:29

nema to veze od koga je spusio jer taj zenit je izbacio jos klubova iz lige petice... decki su igrali najbolje....
Igy
Igy
Dežurni
Dežurni

[Vrh] Go down

Postaj by Senjanin 10.06.08 23:36

eeeeeehhhhhhhhhh, pusti ti Zenit, oni su tu tako malo da naprave iznenadjenje, a bayern se pozna, on će biti poznat vijek.

Igy respect

Senjanin
Newbie
Newbie

[Vrh] Go down

Postaj by Igy 10.06.08 23:39

ma nemoj se ti bojati ima taj zenit novaca kao i bayern... da je interes rusa i ukrajinaca veci za ulaganje u nogomet, imali bi jacu ligu
Igy
Igy
Dežurni
Dežurni

[Vrh] Go down

Mislim da je najveće razočaranje Kupa UEFA bio Bayern... Empty Replika..........

Postaj by Senjanin 10.06.08 23:53

Igy je napisao/la:ma nemoj se ti bojati ima taj zenit novaca kao i bayern... da je interes rusa i ukrajinaca veci za ulaganje u nogomet, imali bi jacu ligu
Djelomično si u pravu...

Senjanin
Newbie
Newbie

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics