Cronogomet.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TALIJANSKI DERBIJI

Go down

TALIJANSKI DERBIJI Empty TALIJANSKI DERBIJI

Postaj by Dinamovka 11.06.08 22:44

Otvorio sam ovu temu di ce se pisati o talijanskim derbijima, nemoraju nuzno biti oni najveci.

Počevsi sa danasnjom utakmicom Inter - Milan
--------------------------------

INTER-AC MILAN 15 sati G. Meazza stadion
jedan od najvecih gradskih i svjetskih derbija

slika

Danas u 15 sati igra se 147. utakmica izmedju ova dva milanska diva Intera i Milana

trenutno je inter malo uspjesniji sa 52 pobjede, 49 utakmica završilo je neriješeno, dok je Milan slavio 45 puta.

Zadnji puta smo slavili kao gosti 2005 golom Kake.
Sto se tice ozljeda i suspenzija, nama nece igrati zbog suspenzije Bonera a zbog ozljede Ronaldo, dok je kod intera situacija malo tragicnija, mada oni i bez njih melju sve (zbog suspenzije nece biti Stankovića,radi ozlijeda neće nastupiti Vieira, Dacourt, Figo i vrlo vjerojatno Jimenez. )

sto se tice tablice , za nas je poražavajuca
1. Inter 40 bodova - 16 tekmi
12. Milan 18 bodova- 13 tekmi

Bice stvarno zanimljiva tekma, aktualni talijanski prvak, protiv europskog i svjetskog prvaka Milana.

U povijesti je bilo stvarno odlicnih utakmica ( u sto va ne vjeruje, ili ja mislim da nezna Very Happy )
Znalo se događat da Inter vodi 2-0,a onda Milanezi u drugom poluvremenu preokrenu na 3-2, pa nedavno 2-2 do '93 minute i onda Adriano zabija za 3-2.
Sreli su se oni i u polufinalu lige prvaka 2002/2003 koji smo naravno mi pobijedili, a to je ujedno i bilo prvo i jedino polufinale LP di su igrala 2 kluba iz istog grada,
Legendarna je bila i nasa pobjeda od 6-0 uuuu, lijepog li trenutka Very Happy

Ovo je bilo kroz povijest, danas je situacija malo drukcija inter stvarno melje sve pred sobom, ali ja se nadam posto je Milan danas formalno gost da cemo ih pobijedit, jer je opcepoznato da ove sezone u gostima sve tržemo dok smo kao domacini totalno u qurcu.

Znaci volio bi bilo kakvu pobijedu, makar minimalnu a do tada

FORZA MILANTALIJANSKI DERBIJI Slikatz7
Dinamovka
Dinamovka
Dežurni
Dežurni

Broj postova : 46

[Vrh] Go down

[Vrh]